Vi ønsker at nettopp du skal lære om Bitcoin. Det er mye enklere enn de fleste tror. Utfordringen idag er at det finnes altfor mange svindlere som lurer hvermansen.

Dette kurset er kun en kveld (ca. 2 timer). Vi skal gå igjennom:

  • Hva er Bitcoin?
  • Hvordan kan du bruke Bitcoin?
  • Hva er historien bak kryptovalutaen?
  • Hvorfor går prisen opp nesten hele tiden?
  • Hvilke børser er trygge og hvilke bør jeg holde meg unna?

Vi har tilsammen mer enn 12 års erfaring med kryptovalutaen. Dette er på mange måter det vi lever og ånder ved siden av våre jobber som ingeniør og privatetterforsker.

Kurset holdes i Gokstadveien 18 (gamle Speed) i Sandefjord kl. 20:00 onsdag den 17. november.

For at vi skal ha litt oversikt over antallet, så krever vi påmelding.

For å sikre deg en gratis plass sender du en epost til thomas@bitcoin1.no med navn.

Vi serverer kaffe og brus.

Analytikeren i det norske kompetansesenteret Bitcoin1.no mener at kursen på kryptovalutaen skal kraftig opp i det korte bildet.

«Ser vi på de fundamentale forholdene innen for mining segmentet, der produsentene solgte ut all produksjonskapasitet frem til oktober 2021 allerede i november 2020, tilsier alt videre oppgang» sier daglig leder, Stian Thorvaldsen. «Markedet både for for brukte og nye maskiner har fått en kraftig oppgang i prisene, og dette forutser vi at vil fortsette minst ut 2021. Med de store aktørene som ønsker seg inn i mining-segmentet, forsterker det prispresset, og Thorvaldsen viser til den norske nyetableringen Seetee under Aker, som tydelig har signalisert at Bitcoin mining blir endel av kjernevirksomheten i selskapet»

Read More